Anasayfa / Diyet İçecekler / Fahriye Evcen Zayıflama Çayı
Fahriye Evceni Zayıflatan Sarımsak Çayı Tarifi

Fahriye Evcen Zayıflama Çayı

Fahriye Evcen Sarımsak Çayı ile Hızlı Kilo Verin

Önce Angelina Jolie gibi dünyaca ünlü Holywood yıldızlarını zayıflattı ardından ülkemizdeki ünlüler de bu çayı kullanarak zayıfladı. Pek çok kişi Fahriye Evcen‘in uyguladığı zayıflama çayının tarifini merak etmekte. Aslında zayıflama yöntemi basit. Angelina Jolie ile ünlenen ”Sarımsak Çayı”.. Bu çayı pek çok Türk ünlüde kullanmakta. Banu Zorlu, Bengü ve Fahriye Evcen sadece bildiklerimizden bir kaçı..

Fahriye Evcen’in yanı sıra Angelina Joline‘nin sarımsak çayı formülü sayesinde Banu Zorlu‘da epey yararlandı. Bu çayla birlikte 1 ay kadar bir sürede tam 8 kilo verdi. Bengü’de aynı yöntem ile bu yaz tam 5 kilo verdi. Tabi bunun yanında beslenmenize de dikkat etmeli ve spor da yapmalısınız. Formda kalmanıza oldukça yararlı mucizevi bir çay olarak nitelendiriliyor.

Dr. Ender Saraç‘ta sağlıklı yaşam için sarımsak çayını önerenler arasında yer alıyor. Ender Saraç’a göre zayıflama döneminde hem zayıflama hızınızı arttıracak hemde sağlığınızı korumanıza yardımcı olacak. Saraç bu çayın sabah-akşam içilebileceğini belirtmiştir.

Fahriye Evcen’i Zayıflatan Sarımsak Çayı Tarifi

Sarımsak çayının malzemeleri:

  • 1 adet küçük taze zencefil parçası
  • 2 diş sarımsak
  • Bal
  • Limon
Sarımsak çayının hazırlanışı: Önce malzemelerimizi hazırlıyoruz. 2 Fincan suyla birlikte küçük bir zencefil parçasını soyup kaynatıyoruz. 6 dakika kadar kaynadıktan sonra içerisine 2 çay kaşığı bal, 2 diş ezilmiş sarımsak, 2 çay kaşığı limon suyu ekleyip iyice karıştırıyoruz. Daha sonra çayın soğumasını bekleyip süzün. Soğuk olarak içilir.

Buna da göz atın

Alkali Su Nasıl Yapılır – Karbonatlı Su Tarifi

Alkali Su Nasıl Yapılır ? Merhaba arkadaşlar. Önceki yazımızda alkali ve alkali suyun ne olduğunu, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.