Anasayfa / Detoks Tarifleri / Zayıflatan Detoks Çayı Tarifi ve Detoks İçeceği ile Kilo Verme

Zayıflatan Detoks Çayı Tarifi ve Detoks İçeceği ile Kilo Verme

Merhabalar arkadaşlar. Bugün sizlere detoks çayı tarifi vereceğiz. İçinizi  silip süpürecek bir soğuk detoks çayı tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Yaz aylarında buz gibi çay içerek kalıcı zayıflamak istemez misiniz?

Vücudumuzu arındıran mükemmel bir detoks tarifi.

Bağırsaklarınızı rahatlatacak bu çay ile midenizi rahatlatabileceksiniz. Gece şişkinlikten uyuyamıyorsanız, fazla kilolarınızdan şikayetçi iseniz, mideniz ağrıyorsa bu çay tam size göre.
GEREKLİ MALZEMELER

Taze nane yapraklar

Kabuklu dilimlediğimiz limon

1 dal maydanoz

2 tane salatalık (kabuklarıyla dilimleyin)

Yarım yeşil elma.

1 tane çubuk tarçın

HAZIRLANIŞI :

Tüm malzemeleri bir sürahiye koyduktan sonra üstüne oda sıcaklığında bekletilmiş ılık su ilave ediyoruz. Ilık su eklememizin nedeni vitaminlerin malzemeleri yumuşaması ile suya karışmasıdır. Yaklaşık 1 saat oda sıcaklığında bekledikten sonra buzdolabına koyabilirsiniz. 1 saat de buzdolabında bekleyip, soğuduktan sonra afiyetle içebilirsiniz.

KAÇ DEFA İÇECEĞİZ ?

Sabah 1 bardak, akşam bardak ve gece yatmadan önce 1 bardak içerseniz faydasını göreceksiniz. Tüm ödemlerinizi alacak olan bu karışım sayesinde kilo vermeniz kolaylaşıcak. Kesinlikle spor yapmadan zayıflamayı beklemeyin. Spor yapmayı aksatmayın bu kalıcı zayıflatma detoksu içerken. Hem spor yapıp hemde bu karışımı günde 3 defa içerseniz haftada 4-5 kiloya kadar verebilirsiniz. Günde 3 litre su içmeyi de aksatmayın.

Emziren anneler de kullanabilirler. Bu mucize detox suyu sayesinde midenizin nasıl rahatladığını göreceksiniz. 3 günün sonunda güzel uykular çekebileceksiniz ve fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız.

Detoks Diyeti Zayıflatan İçecek Tarifi

Daha fit daha sıkı görünmemizi sağlayacak, ödemlerinizi attıracak bir içecek paylaşıyoruz. Detoks diyeti sayesinde zayıflayabileceksiniz.

Detoks nasıl yapılır bugün bahsediyoruz. Yağlarınız ve ödemlerinizi atabileceksiniz. Ödem, vücudumuzun tuttuğu fazlalık sudur. Bunu nedeni tuz tüketimi veya değişik hastalıklar olabilir.

Bu içecek sayesinde hızlı bir şekilde 1 hafta içerisinde 3 kilo verebileceksiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz sayesinde yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.

ZAYIFLATAN İÇECEK TARİFİ

1 adet limon

1 adet elma

1 veya 2 adet salatalık

Maydanoz
NOT : Tansiyon probleminiz var ise kullanmayınız.

Elmayı çekirdekleriyle küçülttükten sonra blendıra koyuyoruz. Salatalığı da doğradıktan sonra ekliyoruz.Maydanozu da küçültelim ve blendıra ekleyelim. En son limonu da doğrayıp ekledikten sonra su ekleyelim ve çırpalım. Detoks çayınız hazır.

BESİN DEĞERLERİ

Kalori : 116 kcal

Protein : 4 gr

Karbonhidrat:19 gr

Yağ:1 gr

Tadı yeşil erik tadına benziyor.Acı bir karışım değil. Rahatlıkla içebilirsiniz. Sabahları uyandığınızda içmeniz çok faydalı olacaktır.

Üstüne buz ve birazda nane ekleyerek isteğe bağlı içebilirsiniz. Sabah kahvaltısı yerine bunu için ve beslenmenize dikkat edin. 1 Hafta sonunda değişimi sizde göreceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.