Anasayfa / Diyet İçecekler / Yağ Yakan Çay Tarifi
Yağ Yakan Kırmızı Biberiye Çayı

Yağ Yakan Çay Tarifi

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle yağ yakan çay tarifi paylaşacağım. Yağ yaktıran kırmızı biber çayı sayesinde istenmeyen yağlardan, yağlanmadan kurtulabileceksiniz. Hızlı kilo vermenize yardımcı bu tarif sayesinde diyetinizi kolaylaştıracak ve daha kolay zayıflamaya başlayacaksınız !

Peki kırmızı biber sahiden hızlı kilo verdirir mi ?
Kırmızı biberli acı çayın idrar söktürücü etkisi vardır. Bahar aylarında vücudu ısıtmak için kullanılır. İçimi biraz zor olabilir. Mide sorunu yaşamayanlar, alerjik bünyeye sahip olmayanlar hızlı kilo vermeye yardımcı ve yağ yakan bu çayı içebilirler.

Yağ Yakan Kırmızı Biber Çayı

Malzemeler

  • 1 tutam kadar biberiye
  • 1 çay kaşığı kadar acı kırmızı biber (isot ya da kapsikum tarzı acı biber) 1 su bardağına 1 çay kaşığı acı biber eklenmelidir.
  • 1 diş dövülmüş sarımsak
  • 1 adet limon
Hazırlanışı
  • Topladığınız bu malzemeleri büyük bir bardakta 30 saniye kadar kaynatın ve 4-5 dakika kadar demlenmesini bekleyin. Ilındıktan sonra içine bir dilim limon ekleyin. Kırmızı biberli yağ yakan çayı günde 2 kez yemeklerden sonra içebilirsiniz.
Etkisini görünce gözlerinize inanamayacaksınız !
Kırmızı biberli çay metabolizmayı hızlandıran, yağ yakan ve ısıtan bir karışımdır. Bu çayı içenler 2-3 hafta içerisinde sonuç almaya başlayacaktır. Tabi bununla birlikte diyet ve egzersiz yaparsanız sonuçlara sizde inanamayacaksınız.
Mide ülseri ve bağırsak sorunu yaşayanlara önerilmemektedir.

Buna da göz atın

Alkali Su Nedir? Faydaları Nelerdir?

Alkali Su Nedir ? İnsan vücudunun direncini koruyabilmesi için kan değerlerimizin belli bir ph değerinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.