Anasayfa / Diyet Önerileri / Ahmet Maranki’nin Toksin Atan Diyet Karışımı

Ahmet Maranki’nin Toksin Atan Diyet Karışımı

Bugün sizlerle Prof. Dr. Ahmet Maranki tarafından hazırlanmış diyet süresince kilo vermenizi hızlandıracak bir karışım tarifini paylaşacağım. Bu karışımı her gece düzenli olarak tüketildiği taktirde Maranki’ye göre 1 ayda 3-4 kilo vermenize yardımcı olacak.

Tabi ki sadece bitkisel çaylar ya da zayıflama çaylarıyla kilo vermek çok da olası değil. Bunun için günde en az 30 dakika yürüyüş yapmak ve sağlıklı bir diyet programına başlamak işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Diyet programları için sitemizin diyet programları kısmını ziyaret edebilirsiniz.

İşte Maranki’nin meşhur  detoks atma ve diyet formülleri;

Malzemeler: 1 adet limon, bal. Her sabah bir bardak kadar kaynar suya limon sıkın. Özellikle kan yağları yüksek olanlar için faydalıdır. Bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı bal ekleyin ve içine bir ya da yarım limon sıkıp için. 100 kilo için 1 limon, 50 kilo için yarım limon ekleyebilirsiniz.

Ahmet Maranki’nin Toksin Atan Diyet Karışımı

Ayda 3-4 Kilo Verin ! 

Toksinlerin vücudunuzdan atılması amacıyla her gece yatmadan önce bir bardak kaynar suya bir çorba kaşığı elma sirkesi ekleyip için. Vücuttan toksinlerin atılmasını sağlayacaktır. Kan yağını ve kolesterolü düşürür ve zayıflamaya yardımcı olur.

Toksin Atmak İçin Günde Bir Elma ! 

Marankiye göre: “Her gün mutlaka bir elma yiyeceksiniz. Bedene en uygun meyve ve asit, elma ve elma sirkesidir. Biz bütün kış elma pekmezi yerdik. Üç kardeştik, hiçbirimiz hasta olmadık. İlaç kullanmadık. Ne zaman İstanbul’a geldik, hastalanmaya başladık.”

Ayrıca unutmayınız ki kronik hastalıkları olanlar, düzenli ilaç kullananlar ve hamileler bu tarz diyetleri yapmadan, içecekleri içmeden önce mutlaka doktorlarına danışmalıdırlar. Siz de deneyimlerinizi yorumlara yazmayı ve yazımızı aşağıdaki kutucuklardan paylaşmayı unutmayın.

Toksin Atmak İçin Yürüyüş Yapın !

Yürüyüş yapmak hem kalori yakmanızı sağlayacak, hem vücudunuzun direncini arttıracak hem de sizi daha sağlıklı bir birey haline getirecek ! Günde sadece 30 dakikalık bir yürüyüş yapmanız durumunda vücudunuzdaki tüm kaslar ve organlar çalışacak ve böylece bir süre sonra kendinizi dinç ve güçlü hissetmeye başlayacaksınız.

Eğer hiç hareket etmeden gün boyu evin içinde tıkılı kalırsanız bir süre sonra kendinizi sürekli yorgun hissetmeye başlayacaksınız. Haydi hem sağlığınız için hem de kilo vermek için günde 30 dakika yürüyün.

Show tv’de yayınlanan Show kulüp programında 116 kilodan 80 kiloya düşen kişinin kullandığı kilo verdiren bitkisel çay tarifi için sitemizde arayın

Buna da göz atın

Protein Diyeti Olan Dukan Diyeti Listesi ve Aşamaları

Günümüzde kilo vermeye çalışan insanların sayısı her gün artıyor. Bunun en büyük sebeplerinden biride düzensiz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.