Anasayfa / Diyet İçecekler / Alkali Su Nasıl Yapılır – Karbonatlı Su Tarifi

Alkali Su Nasıl Yapılır – Karbonatlı Su Tarifi

Alkali Su Nasıl Yapılır ?

Merhaba arkadaşlar. Önceki yazımızda alkali ve alkali suyun ne olduğunu, alkalinin önemini, alkali suyun ve alkali beslenmenin faydalarından bahsetmiştik. Bugünkü yazımızda ise “Alkali su ile nasıl zayıflanır ?” ve “Alkali su nasıl yapılır ?” bu konulardan bahsedeceğiz.

Önceki yazımız da da ayrıntılı bir şekilde anlattığımız alkali suyun sağlık açısından ne kadar önemli olduğunu, hayat kalitesini arttırmasından bahsetmiştik. İsteyen  o yazımıza bakabilir. Alkali su ile zayıflamaya çalışırken aynı zamanda su ile yağların yakılmasına da yardımcı olmaktayız.

Alkali su hazırlaması en kolay tariflerden biridir. Suyun içeriği karbonattan oluşmaktadır. Karbonatlı su da denilen alkali suyunu aşağıdaki gibi hazırlayabilirsiniz.

Karbonatlı Su Nasıl Yapılır ?

Öncelikle 2 litre suyun içerisine 1 yemek kaşığı karbonat ekliyoruz. Karbonat taneleri suda çözünüp yok olana dek karıştırınız. Karbonatlı suyunuz artık hazır ! Karbonat ile zayıflama son yıllarda oldukça uygulanan bir yöntemdir. Oluşturduğunuz bu karbonatlı karışım alkali suyu oluşturmaktadır. Bu suyu gün boyunca tüketebilirsiniz. Diğer diyet tarifler için sitemizin diyet tarifler kısmını ziyaret edebilirsiniz !

Buna da göz atın

Alkali Su Nedir? Faydaları Nelerdir?

Alkali Su Nedir ? İnsan vücudunun direncini koruyabilmesi için kan değerlerimizin belli bir ph değerinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.