Anasayfa / Kişisel bakım / Cildi Gençleştiren Karışım ile Gençleşeceksiniz

Cildi Gençleştiren Karışım ile Gençleşeceksiniz

Cilt Gençleştirme Tarifi Karışımı

Merhaba sevgili okurlar. Bugün sizlere bir karışım tarif edeceğim. Özellikle cilt kırışıklığı ve cildinizi gençleştirme açısından oldukça yararlı bir karışımdır. Sağlık bir cilt için yaşadığınız çevrenin etkisi oldukça yüksektir. Stres, sinir gibi. etmenler bile sizin cildinizi olumsuz etkiler. Fakat bunların arasında en önemlisi beslenme alışkanlığınızdır. Eğer sağlıksız besleniyorsanız hem kilo alırsınız hemde cildiniz daha kolay eskir.

Hepimiz genç gözükmez isteriz. Cildimizin genç gözükmesi hem bizi hayata karşı motive eder hem de çevreden aldığımız iltifatlarla psikolojimize olumlu etki eder. Şimdi sizlere cildinizi tazeleyen ve yaşlanmasını yavaşlatma özelliği ile öne çıkan bir karışımın tarifini vereceğim. Her türlü cilt tipine uygun olan bu karışım sizin cildinize adeta bir hediyeniz olacak. Zamana karşı gelmeye hazır mısınız ?

Cilt Gençleştirme Karışımı

Cildinizin daha dinç görünmesini “gençleştiren” sağlayan karışım

Malzemeler:

  • Buğday tohumu yağı
  • Kayısı yağı
  • Pamuk
Hazırlanışı:
  • Kayısı yağı ve buğday tohumu yağından birer çay kaşığı kadar alıp bir kaba koyunuz. Bu karışımdan 5-6 damla kadar bir pamuğa koyup göz altında 10 dakika kadar bekletin. Yağın gözünüze kaçmaması için dikkatli olun. Pamuk yerine serçe parmağınızı karışıma batırarak gözaltına dairesel hareketlerle dağıtabilirsiniz.

Buğday tohumu yağı ve kayısı yağının mucizevi etkisini sizlerde fark edeceksiniz.. Ayrıca özellikle kendinizi dinç ve sağlıklı hissetmek için aynı zamanda fazla kilolarınızdan kurtulmanız için günde en az 30 dakika yürüyüş yapmanızı öneriyorum. Yürüyüş yapmak hep tüm vücudumuzu çalıştıracak ve daha sağlıklı işleyen bir hale getirecek hem de yaktığımız kalorilerle kilo vermemizi sağlayacaktır. Oturmak yok hadi yürüyüşe ! 🙂 Ayrıca diyet tarifler için sitemize göz atabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.