Anasayfa / Diyet Önerileri / Karbonatlı Su ile Zayıflama Karbonatlı Su Nasıl Yapılır?

Karbonatlı Su ile Zayıflama Karbonatlı Su Nasıl Yapılır?

Karbonatlı Su Zayıflatır mı ?

Bugün sizlerle popüler olan bir kür olan karbonatlı su – zayıflama kürünü paylaşacağım. Metabolizmayı hızlandırmak için vücudun asit baz dengesini alkali seviyeye çekmek gerektiğini uzmanlar belirtmektedir. Bunu yapmanın doğal yolu ise bu karışımını içmekten geçiyor. Özellikle karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenenlerin vücutlarında asit birikmesi sonucunda ister istemek kilo vermek zorlaşmaktadır. Ortalama sahip olunan her 15 kilogram için 1 kilogram karbonatlı su tüketmek gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve kalıcı bir şekilde zayıflamak mümkündür. Bu konuda batı ülkelerinde yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup gerek doğal maden suyu gerekse karbonat adını verdiğimiz beyaz mineral karışımı yapılan içecek kürü ile doğal zayıflama sağlanmaktadır.

Zayıflatan Karbonatlı Su Kürü Tarifi

Vücudumuzdaki asit oranını azaltarak kilo vermemizi sağlayan karbonatlı zayıflama kürünün yapımı oldukça kolaydır. 1.5 litre suyun içine 1 tatlı kaşığı kadar karbonat (Sodium Bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyene kadar karıştırılarak hazırlanır. Günde 4 litre kadar tüketilmelidir. Ama isterseni bu miktarı 3 litre ile sınırlı tutabilirsiniz.

Öğünlerden sonra su içmeyeceksiniz, su yerine yemeklerden yarım saat öncesinde karbonatlı su içip tine yemeklerden 1 saat sonra karbonatlı su ile zayıflama kürüne devam edeceksiniz.

Sabahları aç karnına yarım litre kadar karbonatlı su içilmelidir. 30 dakka sonra kahvaltı edebilirsiniz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için karbonatlı zayıflama kürü oldukça yararlıdır. Karbonatlı su ile zayıflayanlar ortalama olarak 1 ayda 5-7 kilo arasında kilo verdiklerini dile getirmektedirler.

Ayrıca diyet tarifler sekmesi altında yer alan zayıflatan bitkisel çay tariflerine bakmanızı da öneririz !

Not: Doktorunuza danışmadan denemeyin !

Buna da göz atın

Protein Diyeti Olan Dukan Diyeti Listesi ve Aşamaları

Günümüzde kilo vermeye çalışan insanların sayısı her gün artıyor. Bunun en büyük sebeplerinden biride düzensiz …

Tek cevap

  1. Ya arkadaşlar ben pakmayanın karbonatı nı aldım arkasında sodyum hidrojen karbonat yazıyo ikisi aynı mıdır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.