Anasayfa / Diyet Yiyecekler / Diyet Kurabiye Tarifi (Ender Saraç’tan)

Diyet Kurabiye Tarifi (Ender Saraç’tan)

Diyet Kurabiye Yapımı ve Tarifi

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlerle diyet ürünler ve evde yapılacak diyet yemekler adı altında diyet kurabiye tarifi paylaşacağım. Canımız evde atıştırmalık birşeyler çekiyor olabilir. Yada kilo aldırmayan tatlı mı istiyorsunuz ?Fakat çoğu gıda, hamur işi vs. kilo almamıza neden oluyor ve bunları tüketemiyoruz.

Bugün sizlerle Ender Saraç’ın diyet kurabiye tarifini paylaşacağım. Meyveli esmer diyet kurabiyesi sayesinde kilo almadan atıştırmalık tüketebileceksiniz. Hatta midenizi tok ve meşgul tuttuğu için kilo vermenize bile yardımcıdır. Diyetteyken bu kurabiye sayesinde hem tatlı ihtiyacınızı karşılayacaksınız, hemde diyetinizden çıkmamış olacaksınız. Ayrıca bu tarif evde kolayca hazırlanabilir.

Ender Saraç’ın Diyet Listesinde bulunan meyveli kurabiye tarifi
Diyetlerde yasaklı gıdalardan biri olan kurabiyeler bu tarif sayesinde zararlı olmaktan çıkıyor ! Sizde diyetteyseniz ve canınız tatlı çekiyorsa diyetinizi bozmadan bu kurabiyeyi yapıp tüketebilirsiniz.

Diyet Kurabiye Malzemeleri

 

  • 1 çay bardağından daha az pekmez
  • 1 çay bardağından daha az sıvı yağ
  • Arzu ettiğiniz miktarda meyve parçaları
  • Yulaf ve çavdar ezmesi
  • Portakal kabuğu ve limon
  • Tarçın
Hazırlanışı: Tüm malzemeleri birbirleri ile karıştırın ve kulak memesi kıvamına geldiğinde istediğiniz gibi şekillendirin. Şekillendirmiş olduğunuz kurabiyeleri 180 derece ısıtılmış fırında pişirin. Yulaflı diyet kurabiyeniz hazır hale gelecektir.
Artık tatlı ihtiyacınızı bu diyet kurabiye sayesinde karşılayabilirsiniz. Yapımı oldukça kolay ve basittir. Diğer diyet tarifler için diyet tarifler adresimize göz atabilirsiniz. Hepinize iyi kilo vermeler ve sağlıklı günler..

Buna da göz atın

Vejetaryenların Protein İhtiyacını Karşılayacak Soyalı Besinler

Soya fasülyesi:  Soya Fasülyesinin 100 gramında yaklaşık 41 gram protein 41 vardır. Bu besini tüketmeden …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.