Anasayfa / Şok Diyetler / 2 Günlük Kolay Şok Diyet Listesi

2 Günlük Kolay Şok Diyet Listesi

2 Günlük Şok DiyetŞok diyetler hızlı bir şekilde kilo vermemize yarar. Fakat dikkat edilmelidir. Hastalığı olanlar için önerilmez. Şok diyetler sayesinde önemli günlerde (düğün, mezuniyet, balo, nişan ve benzeri durumlar için) giremediğiniz elbiselerin içine çok daha rahat girebilirsiniz ! Ancak unutulmamalıdır ki şok diyetler kalıcı çözüm değildir. Kalıcı kilo vermek isteyenlerin mutlaka kendi bünyesine uygun, sağlıklı ve uzun soluklu diyet programlarını tercih etmeleri önerilmektedir.

Hedef: 2 günde ortalama 2-3 kilo.

Günlük kalori: 700 Kcal

Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır. “Uygulanan diyet programı arasında” ve yalnızca 2 gün boyunca yapılabilir.

Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır.

2 Günlük Şok Diyet Menüsü

İlk gün
Sabah: Meyve veya meyve suyu
Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece: 1 meyve

 

İkinci gün
Sabah: Meyve veya meyve suyu
Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece: 1 meyve

Not: 2 Günlük şok diyeti uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin. Şok diyetler bünyenizi zorlayabilir. Hastalığı olanlar, tansiyonu olanlar için şok diyetler önerilmez. Ayrıca kalıcı kilo vermek isteyenler için önerilmemektedir. Kalıcı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız sitemiz üzerinde yer alan diyet listeleri bölümünden kendi bünyeniz uygun bir diyet programı seçerek başlayabilirsiniz.

Bizzat kendimin nasıl 22 kilo verdiğini fotoğraflarla anlattığım yazımı da okuyabilir, diyet listemi görebilirsiniz. Yakın zamanda 4 ay gibi bir sürede 22 kilo verdikten sonra hayatımın nasıl değiştiğini, insanların ön yargılarını, iş hayatımı nasıl etkilediğini içeren yazımı paylaşacağım. Gerçekten kilo verdikten sonra insanın yaşam kalitesi artmakta ve hayattan daha fazla keyif almakta ve en önemlisi de özgüveni yerine gelmektedir. Hepinize iyi günler dilerim.

Buna da göz atın

En Hızlı Kilo Verdiren Diyet Listesi

Çok Hızlı Kilo Verdiren Diyet ile 3 Günde 5 Kilo Verebilirsiniz ! Aşırı kilo sorunu günümüzün …

Tek cevap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.