Anasayfa / Diyet Listeleri / 7 Günde 7 Kilo Verdiren ”Dukan Diyet” Listesi

7 Günde 7 Kilo Verdiren ”Dukan Diyet” Listesi

Merhaba arkadaşlar Dukan Diyetini mutlaka duymuşsunuzdur. Bugün sizlerle oldukça popüler olan Dukan diyetinin 7 günlük özel hazırlanmış versiyonunu paylaşacağım. Dukan diyetine uygun hazırlanmış bu diyet sayesinde 7 günde 7 kilo verebilirsiniz. Hızlıca zayıflamak isteyenler için bir hafta gibi bir sürede 7 kilo vermek oldukça iyi bir zaman dilimi. 7 günde 7 kilo verdiren dukan diyeti listesi ile çok fazla aç kalmadan kilo verebileceksiniz. Ancak unutmamanız gereken şeylerin başında diyet programının dışına çıkmamanız gerektiği ve az da olsa egzersiz ve sporlarla diyet programınızı desteklemeniz gerektiğidir. Eğer yaktığınız kalori aldığınız kaloriden fazla olursa doğal olarak daha hızlı bir şekilde kilo vermeye başlayacaksınız. Ayrıca diyet boyunca kilo vermenize yardımcı bitkisel çaylardan da faydalanabilirsiniz.

7 Günde 7 Kilo Verdiren Dukan Diyeti

Burada yer alan diyet programını 7 gün boyunca her gün uygulamalısınız.

Sabah:

 

  • Her gün kalktığımızda mutlaka bir bardak ılık su içine yarım limon sıkılmış ılık su içiyoruz
  • Her sabah kahvaltıdan önce meyve salatası tüketeceğiz. Meyve salatasının içeriğini armut, portakal, yeşil elma ve mandalinadan oluşturuyoruz.
  • Hazırladığımız meyve salatasının içine biraz yoğurt ekliyorsunuz.
  • Eğer meyve salatasıyla doymazsanız, bu öğünden yarım saat kadar sonra kibrit kutusu kadar peynir , 1 dilim tam buğday ekmeği ve 5 adet zeytini şekersiz çay ile tüketebilirsiniz

Öğle:

  • Domates, marul, yumurta ve küçük bir patates haşlamasından salata hazırlayın ve içine biraz zeytinyağı ekleyerek bol bol limon sıkın. Öğlenleri doyana kadar tüketin.
  • İsterseniz yanında yarım kase yağsız yoğurt tüketebilirsiniz.

Akşam:

  • Öğlen tükettiğimiz salatanın bir miktar daha az olanını hazırlayın.
  • 200 gram kadar yağsız kırmızı eti ızgarada pişirin ve tüketin
  • Bir kase yağsız yoğurt
Eğer söz konusu diyet programının size uygun olmadığını düşünüyorsanız farklı diyet programları için diyet listeleri ne ulaşabilirsiniz. Ayrıca kendi başarı hikayem olan 4 ayda nasıl 22 kilo verdim ? konusunu da ziyaret edebilirsiniz. Orada kilo vermeden önceki halim ve sonraki halimi karşılaştırmalı olarak görebilirsiniz.
Not: Akşam yemeklerinde yağsız olmak şartıyla ekstra öğünler tüketebilirsiniz. Asitli, yağlı, ve şekerli gıdalar yasak, uzak durun !
Şayet şeker krizi geçirenler, diyet listesine uymasa da Nescafe 3’ü bir arada tüketebilirler. Ancak kesinlikle önerilmemektedir. Diyet süresince açlık hissi yaşanmasının önüne geçmek ve daha sağlıklı kilo vermek için günde en az 2 litre su içilmesi gerekmektedir. Ayrıca sağlınız açısından günde 30 dakika dışarıda yürüyüş yaparsanız çok daha hızlı forma girip zayıflayacaksınız ! Sağlıkla kalın, hoşçakalın !

Buna da göz atın

Metabolizmayı Hızlandıran 1 Haftalık Diyet

Merhaba arkadaşlar! Karşınızda Metabolizmayı Hızlandıran Diyet! Baharın gelmesiyle yeni bir başlangıç yapmak ve yaza minik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.